Gå vidare till innehåll

Höstrean fortsätter🐶 | Fri Frakt Vid Köp Över 500kr 🚚

Om Oss

Djurvärlden startades år 2021 med målet att erbjuda högkvalitativa produkter till ett rimligt pris för våra älskade pälsvänner. Vi tror att alla djur förtjänar ett komfortabelt liv och det är därför vi prioriterar deras välbefinnande över allt annat.

Vi är ett privatägd bolag som har sitt säte i Sverige och strävar efter att vara det självklara alternativet för dig som kund, vare sig du behöver en hundleksak eller en kattborste. 

Sedan starten har vi strävat efter att erbjuda ett brett utbud av produkter av hög kvalitet, inklusive hygienprodukter, tillbehör, leksaker och mycket mer. Vår dedikerade personal är alltid tillgänglig för att ge råd och stöd, och vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse så smidig och bekväm som möjligt.

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, från köp till leverans och efterföljande service. Vi tror att en nöjd kund är en lojal kund, och vi strävar efter att bygga långvariga relationer med alla våra kunder.

Vi är stolta över vår verksamhet och vår passion för att ta hand om djur. Vi hoppas att du väljer att göra din shopping hos oss och vi ser fram emot att bli en del av din djurvärld.