SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR SOMMARREAN ÄR IGÅNG 🧡 FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500KR
Gå vidare till innehåll

6 tips när du reser med din hund

6 tips när du reser med din hund

Har det blivit dags för att resa med din hund? Planera i förväg och var väl förberedd inför resan för att kunna hantera alla situationer som kommer upp. Nedan har vi samlat ihop 6 tips för att din resa med hunden ska bli så bra som möjligt!

1. Välj ett hundvänligt hotell

Alla hotell tar inte emot hundar. Därför är det viktigt att välja ett hundvänligt hotell där du fritt kan gå med hunden. Vissa hotell erbjuder till och med bekvämligheter som hund- och vattenskålar.

2. Packa tillräckligt med mat

Var noga med att packa tillräckligt med mat inför resan då alla destinationer inte erbjuder det foder du ger din hund. Ett hastigt foderbyte kan leda till magproblem hos din hund vilket du vill undvika under en härlig semester. Torrfoder håller sig fräscht länge och är en rekommendation vid resor med hunden. 

3. Undvik värmeslag

Håll koll på din hund för att undvika att hunden blir överhettad. Se till att det finns skugga i närheten där hunden kan svalka sig. Var väl utrustad med vattenflaskor designade för hundar och undvik hundmotion när det är som varmast ute. 

4. Ha med första hjälpen

Att ha med första hjälpen-kit är viktigt då olyckan när som helst kan vara framme. Ta även med koppel, leksaker och många bajspåsar.

5. Leta efter närmaste veterinär

Om olyckan skulle vara framme är det viktigt att du känner till vart närmaste veterinär ligger. Skriv ned öppettider och kontaktuppgifter för att vara väl förberedd om en olycka skulle drabba din hund under resan.

6. Ha kul

Slutligen, glöm inte att ha kul med hunden. Att resa till ett varmare klimat kan vara en utmaning för hunden. Är man väl förberedd och vet hur man ska hantera situationer, kommer resan att gå suveränt!